Voordelen

Voordelen 2018-05-15T08:09:53+00:00

Volledige ontzorging van begin tot einde

 1. Vanaf het eerste contact tot het gebruik van eerste auto zorgen wij voor intensieve en persoonlijke begeleiding.
 2. Samen met de opdrachtgever maken we een mobiliteitsscan. Zo brengen we in kaart welke behoeftes er zijn om vervolgens maatwerk te kunnen leveren.
 3. We ondersteunen gebruikers in het begin met workshops, trainingen, praktische handleidingen en proefritten.
 4. Gebruikers kunnen 24/7 terecht bij onze helpdesk bij problemen met het voertuig, de app of laadpaal.
 5. Dankzij een helder en proactief communicatieplan kunnen we nieuwe gebruikers stimuleren om gebruik te maken van GoodMoovs.
 6. Wij zorgen voor: een maandelijkse schoonmaak, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en extra voertuigen bij piekmomenten. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het beheer van de oplaadpunten, als de laadpalen via ons komen.
 7. Ook regelen we een ‘local hero’: een medewerker die altijd beschikbaar is én in de buurt woont voor de afhandeling van dringende zaken die persoonlijk contact vereisen.
 8. Ieder kwartaal maken we een rapportage en jaarlijks evalueren we het gebruik. Waar nodig, stellen we het transitieplan bij.

Stimuleren van gedragsverandering

Een beter milieu begint bij jezelf. Daarom willen wij het gedrag van mensen veranderen, zodat ze gebruik gaan maken van elektrische deelmobiliteit. Want wie een reguliere autorit vervangt door een elektrische, bespaart meteen 100% emissie. Dat is goed voor het milieu, en dankzij ons beloningsprogramma is dat ook goed voor de gebruiker.

 1. Verdien punten door simpelweg gebruik te maken van deelvoertuigen
  We belonen ‘GoodMoovs’. Iedere rit in een deelvoertuig levert bijvoorbeeld één spaarpunt op. Ieder punt vertegenwoordigt een bepaalde waarde, zoals 3 kilometer gratis privé in een elektrische auto rijden. Wie regelmatig een deelvoertuig neemt, kan zo in de zomer een duurzame en gratis privérit naar Zandvoort maken. Of hij kan een e-bike of een Tesla huren.
 2. Sociale feedback: ga de strijd aan met jezelf of met collega’s
  Met de app houden we per deelnemer bij hoeveel ritten en kilometer hij heeft gereden, en met welk voertuig. Maar we geven ook direct inzicht in hoeveel Co2-emissie bespaard is met autorijden. Of hoeveel calorieën zijn verbrand op de fiets. Naast deze feitelijke feedback toont onze app ook sociale feedback. Hoe scoort een gebruiker ten opzichte van collega’s? Onderling kunnen zelfs mini-competities worden gehouden. Uit ervaring weten we dat sociale feedback duurzame gedragsverandering stimuleert.
Translate »